• BIAŁKO RYŻOWE O SMAKU BANANA I LUCUMY BEZGLUTENOWE BIO 400 g - PURASANA

70.77
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Ze względu na dużą ilość zamówień - do 4 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty
Cena przesyłki 11
Kurier Poczty Polskiej 48h 11
Paczkomaty InPost 15
Kurier 18
Dostępność Mało
Waga 0.49 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
białko ryżowe*, banan*, cukier kokosowy*, lucuma*, naturalny aromat bananowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Organiczny, wegański proszek ryżowy o smaku bananów i lucumy zawiera 59% białka. Średnia porcja zawiera 20 g białka. Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (30-35 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju roślinnego, soku owocowego lub smoothie i mieszać przez 15 sekund, następnie spożyć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Energia: 1600 kJ/379 kcal;
Tłuszcz: 2,5 g,
w tym kwasy nasycone: 0,9 g,
jednonienasycone: 0,7 g,
wielonienasycone: 0,8 g;
Węglowodany: 28 g,
w tym cukry: 12 g;
Błonnik: 6 g;
Białko: 59 g;
Sól: 0,3 g.
alanina: 3,35 g,
arginina: 4,75 g,
kwas asparaginowy: 5,06 g,
cystyna: 1,27 g,
kwas glutaminowy: 10,20 g,
glicyna: 2,52 g,
histydyna: 0,78 g,
izoleucyna: 2,53 g,
leucyna: 4,79 g,
lizyna: 1,81 g,
metionina: 1,68 g,
fenyloalanina: 3,21 g,
prolina: 2,74 g,
seryna: 2,81 g,
treonina: 2,07 g,
tryptofan: 0,77 g,
tyrozyna: 3,17 g,
walina: 3,30 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte po każdym użyciu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci