• FASOLKA CZARNA BIO (SUROWIEC) (25 kg) 2

276.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Ze względu na dużą ilość zamówień - do 4 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty
Cena przesyłki 0
Kurier 0
Paczkomaty InPost 0
Kurier Poczty Polskiej 48h 0
Dostępność Duża dostępność
Waga 1 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI fasolka czarna* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS: Ekologiczna fasolka czarna jest rośliną strączkową o lekko słodkim smaku. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Doskonała w postaci pasty (zmielona po ugotowaniu) z dodatkiem ziół i przypraw, a także jako dodatek do zup, dań warzywnych lub zbożowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1243 kJ / 296 kcal Tłuszcz - 1,3 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 36 g,
w tym cukry - 2,3 g Błonnik - 24 g Białko - 23 g Sól - 0,03 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. INFORMACJA
Cyfra na końcu nazwy surowca określa numer brygady Bio Planet odpowiedzialnej za konfekcjonowanie tego surowca.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci