-
IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA


Symbol:
91.98
Wysyłka w ciągu | Ze względu na dużą ilość zamówień - do 4 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty |
Cena przesyłki | 13 |
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Waga | 0.52 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5400706617703 |
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*(* certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lubciasta. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1750 kJ / 418 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik:0 g
Białko:87,3 g
Sól: 0,03 g
alanina:4,11 g
arginina:1,95 g
kwas asparaginowy:8,88 g
kwas glutaminowy:14,4 g
glicyna: 1,48 g
histydyna: 1,56 g
hydroksyprolina: 0,05 g
cysteina: 1,84 g
izoleucyna:5,02 g
leucyna:8,6 g
lizyna:7,5 g
metionina:1,77 g
fenyloalanina:2,56 g
prolina:4,97 g
seryna: 4,12g
treonina:5,72 g
tyrozyna: 2,56 g
walina:4,7 g SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napojusojowego albo ryżowegoi wymieszać.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*(* certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lubciasta. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1750 kJ / 418 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik:0 g
Białko:87,3 g
Sól: 0,03 g
alanina:4,11 g
arginina:1,95 g
kwas asparaginowy:8,88 g
kwas glutaminowy:14,4 g
glicyna: 1,48 g
histydyna: 1,56 g
hydroksyprolina: 0,05 g
cysteina: 1,84 g
izoleucyna:5,02 g
leucyna:8,6 g
lizyna:7,5 g
metionina:1,77 g
fenyloalanina:2,56 g
prolina:4,97 g
seryna: 4,12g
treonina:5,72 g
tyrozyna: 2,56 g
walina:4,7 g SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napojusojowego albo ryżowegoi wymieszać.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.
- Producenci