• IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

91.98
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Ze względu na dużą ilość zamówień - do 4 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty
Cena przesyłki 13
Kurier Poczty Polskiej 48h 13
Paczkomaty InPost 15
Kurier 18
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.52 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*(* certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lubciasta. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1750 kJ / 418 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik:0 g
Białko:87,3 g
Sól: 0,03 g
alanina:4,11 g
arginina:1,95 g
kwas asparaginowy:8,88 g
kwas glutaminowy:14,4 g
glicyna: 1,48 g
histydyna: 1,56 g
hydroksyprolina: 0,05 g
cysteina: 1,84 g
izoleucyna:5,02 g
leucyna:8,6 g
lizyna:7,5 g
metionina:1,77 g
fenyloalanina:2,56 g
prolina:4,97 g
seryna: 4,12g
treonina:5,72 g
tyrozyna: 2,56 g
walina:4,7 g SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napojusojowego albo ryżowegoi wymieszać.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.


Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci