• IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

93.59
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Ze względu na dużą ilość zamówień - do 4 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty
Cena przesyłki 13
Kurier Poczty Polskiej 48h 13
Paczkomaty InPost 15
Kurier 18
Dostępność Mało
Waga 0.52 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*, cukier z kwiatów palmy kokosowej*, kakao w proszku*, naturalny aromat(czekolada), substancja zagęszczająca: guma guar*, sól himalajska(* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lubciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ / 388 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 72 g
Sól: 0,2 g
alanina: 3,29 g
arginina:1,56 g
kwas asparaginowy: 7,10 g
kwas glutaminowy:11,52 g
glicyna: 1,18 g
histydyna: 1,25 g
hydroksyprolina: 0,04 g
cysteina: 1,47 g
izoleucyna:4,02 g
leucyna:6,88 g
lizyna: 6,0 g
metionina:1,42 g
fenyloalanina:2,05 g
prolina:3,98 g
seryna: 3,30g
treonina: 4,58 g
tyrozyna: 2,05 g
walina:3,76 g SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napojusojowego albo ryżowegoi wymieszać.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci