• MARANTA - SKROBIA Z KORZENIA BEZGLUTENOWA BIO 800 g - HORECA (TERRASANA)

47.12
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Ze względu na dużą ilość zamówień - do 4 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty
Cena przesyłki 6
Paczka w Ruchu 6
Kurier Poczty Polskiej 48h 13
Paczkomaty InPost 15
Kurier 18
Poczta Polska 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 1 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
100% maranta trzcinowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS
Maranta trzcinowata jest dobrym środkiem wiążącym,może być używana do przygotowywania i zagęszczania wielupotraw: klarownych zup i sosów, puddingów, ciastek, galaretek , budyniów, lodów oraz wypieków dla dzieci. W diecie bezglutenowej świetnie sprawdza się w charakterze zagęstnika, a także zamiennika mąk glutenowych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1519 kJ / 362 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 88,2 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 3,4 g
Białko - 0,3 g
Sól - 0 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżkę maranty wymieszać z 250 ml zimnej wody,następnie dodać do gorącego dania i podgrzewać do momentu, aż zgęstnieje. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci