• MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 340 ml (260 g) - AMYLON

51.72
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Ze względu na dużą ilość zamówień - do 4 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty
Cena przesyłki 13
Kurier Poczty Polskiej 48h 13
Paczkomaty InPost 15
Kurier 18
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.53 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
Bezwodny tłuszcz mleczny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS
Masło Ghee, czyli inaczej zwane masło klarowane powstaje poprzez długotrwałe, powolne podrzewanie. W wyniku tego procesu powstaje czysty tłuszcz mleczny bez zawartości wody i białka mlecznego. Masło Gheeidealnie nadaje się do głębokiego smażenia i pieczenia, a także do gotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3677 kJ / 878 kcal
Tłuszcz: 99,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać wtemperaturze do 25C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promeni słonecznych.
Ewentualna zmiana konsystencji produktu nie świadczy o jego złej jakości.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci