• PASTA UME (ZE ŚLIWEK JAPOŃSKICH) BIO 250 g - TERRASANA

45.22
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Ze względu na dużą ilość zamówień - do 4 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty
Cena przesyłki 11
Kurier Poczty Polskiej 48h 11
Paczkomaty InPost 15
Kurier 18
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.28 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
pasta ume* (śliwki japońskie*, sól morska), ume su* (śliwki japońskie*, sól morska, pachnotka zwyczajna*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume i liści pachnotki zwyczajnej. Ume to japoński super owoc o silnym, słonym i kwaśnym smaku. W Japonii pasta ume często używana jest do sosów dipów i sushi. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -102 kJ /24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany -2,7 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 3,6 g
Białko - 0,3 g
Sól -14,2 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać wsuchym i chłodnym miejscu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci